TELEMARKETING ÉS CALL CENTER

MEGOLDÁSOK

 

SZERVEZD HOZZÁNK

A MUNKA NEHEZÉT!

+36 20 266 3546

Szolgáltatásaink

Professzionális Call Center

Ezen megoldásunknál az ügyfeleink igényeinek megfelelően beárazunk bármilyen ötletet, amennyiben szakmailag kivitelezhetőnek látjuk.

B2B tárgyalási időpont egyeztetés

Bármilyen vállalati szektorra biztosítunk adatbázist és döntéshozókhoz egyeztetünk releváns tárgyalási időpontot, sikerdíjban.

B2B cégprofilozás

Mélyprofilt készítünk, bármilyen vállalati szegmensre, az interjúk általános hossza a döntéshozókkal, akár 20 – 40 perc. Majd a válaszokról kiértékelést készítünk.

E-mail lista építés

Hatékonyan és GDPR kompatibilisen tudunk B2B címlistát építeni. Általában 300 – 2700 Ft + Áfa / db közötti összegre jön ki egy Valid feliratkozó. Hangfelvételt készítünk a beszélgetésekről.

WEBOLDAL regisztrációk

Egy online szoftver vagy felületre tudunk hatékonyan regisztrációkat végezni hideghívásból.

Ügyfélszolgálat kialakítása

Bejövő hívások, kimenő hívások, ügyfélpanaszok, kérdések professzionális kezelése és menedzsmentje.

Meglévő ügyfélállományt vagy adatbázis állományt érintő hívások

Általában itt egy rendszerben lévő regisztrált cégeket vagy partnereink ügyfélkörét kell végig hívnunk különböző megközelítéssel. Hatékony megoldás piac kutatás, elégedettségi felmérés, régi ügyfél állomány frissítése, UP ajánlatok realizálása vagy éppen telesales tevékenységre is.

PIACKUTATÁS

Hagyományos piackutatás. Felhívjuk a célcsoport megfelelő döntéshozóját és 3 – 8 kérdéssel lekutatunk egy adott témakört és ezt kiértékeljük.

Speciális B2B célcsoportok megszólítása

Ezen szolgáltatásunkban, olyan témaköröket oldunk meg, amiről nem lehet egyértelmű adatbázist vásárolni vagy valamilyen rejtett információ alapján lehet csak potenciális partner jelölt valaki.

Mitől hatékony egy telefonhívás 2023-ban?

A legnagyobb nehézség a releváns döntéshozó elérésén túl, hogy őket véletlenszerű élethelyzetben és véletlenszerű érzelmi állapotban érjük utol.

Új generációs Influencer Cold Call technikánk a negyven másodperc művészetével operál.

Az érdeklődés felkeltés garantált és a siker sem marad el!
Pontosan miért hatékony és eredményes így az egyeztetés?

Beszélj tanácsadóinkkal.

Hogyan néz ki az együttműködés?

Telefonos kapcsolatfelvétel

Egy kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot és
5 – 10 percben átbeszélik, hogy ténylegesen tudunk-e segíteni.

Meeting

Amennyiben szükséges, úgy egy online vagy személyes megbeszélést eszközölünk, hogy pontosan megértsük a weboldal célját és a stratégiát. Így  a legjobb javaslatot teszünk.

Brief kitöltése

Aminek köszönhetően megtudjuk ismerni, hogy pontosan milyen munkálatok szükségesek a weboldal elkészítéséhez.

Árajánlat

Végleges árajánlat elkészítése.

Szerződés

Árajánlat elfogadása.

Kick off

Projektmenedzserrel való kick off meeting, ahol átbeszélik a gyakorlati lépéseket és ezekhez határidőt és felelősöket rendelnek.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül?

sablon

Mibe kerül ez nekem?

Kezdő csomagunk egy középkategóriás telefon árából kijön.

Hiszen, csak akkor érdemes valamire költeni, ha megéri.

+ CSOMAGRÉSZ: A kampány közben ingyenes tanácsadást, valamint értékesítési fejlesztési segítséget adunk a csomag részeként, amennyiben igénylik.

Az elmúlt  év alatt évente több, mint  200 telesales és telemarketing kampányt építettünk ki országszerte a legkülönfélébb témakörökben.

Hol találok referenciákat?

Keressen minket a weboldal alján lévő formon vagy a  36202663546 -os telefonszámon és egy szakértőnk elküldi önnek az ön témakörérbe illő weboldal referenciainkat.

Sablon

válasz

Sablon

Válasz

Sablon

Válasz

Sablon

Válasz

Sablon

Válasz

Referenciák

„A titkárnőkön való átjutást profin oldották meg, ezért számunkra fontos vezetőket értek el. Az ügyfél jelöltek közül 80%-ban releváns tárgyalás született. Az első három hónap után már megtérült az első kampányunk eredménye. „

„Nagyon alapos munkát végeznek. Körültekintő az ügyfélgondozásuk és korrektül tartják a megállapodásokat. Úgy gondolom, hogy a menedzsment is a megfelelő helyen működik, jól szervezettek a folyamatok a Training Hungary-nél.”

„Én visszatérő ügyfél vagyok. Mindig teljesítik a szerződésben leírt feltételeket. A kommunikáció teljes mértékben jól zajlik, nem volt félreértés, félrecsúszás. Az operátorokkal és a vezető kollégákkal is jó kapcsolatom.”

Videók

Árak

Marketing landing page

290.000 Ft + Áfa

Bemutatkozó weboldal

390.000 Ft + Áfa

Esemény oldal

390.000 Ft + Áfa

Kapcsolatfelvétel