TRAINING HUNGARY

Értékesítő munkatárs

Nálunk igazi jövőd lehet!

Kedves leendő értékesítőnk,

Dolgoztál már B2B értékesítés oktatással és fejlesztéssel foglalkozó cégnél? Itt egy kicsit más az élet, mint általánosságban máshol. Átfogó oktatásaink után te is szakemberré válhatsz egy területen, ez pedig a vállalati értékesítés. Mivel mi más cégek eladási folyamatában segítünk, így az átfogó piackép, szakmai tapasztalaton túl, valós segítséget tudsz majd nyújtani a partnereknek.

 • Mi olyan lelkes fiatalokat keresünk, akik valós segítséget szeretnének nyújtani ügyfeleiknek
 • Akkor jelentkezz, ha neked elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, tudástár bővítés
 • És önálóbb munkavégzésre vágysz, nem pedig egy „főnök utasításaira”, hiszen nálunk ilyen nincs.

Hogyan is néz ki egy értékesítési pozíció?

Értékesítőként neked kell kapcsolatba lépned azokkal a cégekkel, akik segítséget kérnek tőlünk. A leendő ügyfeleknek teljeskörű és valós (ez elvárt) tájékoztatást kell nyújtanod a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, megoldásainkkal kapcsolatban, ezen felül amennyiben már az első kapcsolatfelvételkor tudsz az ajánlatkérőknek tanácsokkal segíteni, akkor ezt sem érdemes elmulasztani.

Miért szeret a meglévő csapat nálunk dolgozni?

Modern iroda/környezet:

Irodánk a legmodernebb start-up felfogással lett kialakítva, így úgy érezhetet magad nálunk, mint a nemzetközi nagy cégeknél.

Oktatások:

Nálunk tényleg minden a képzésekről szól, ez nem csak a te pozíciódat érinti, hiszen tréningekkel foglalkozó vállalatként az ügyfeleknek, munkavállalóknak, sőt sokszor a speciális egyetemi oktatásokat is kiegészítjük kérésre, hiszen a fejlődés az elsődleges. 😉

Vezetői rugalmasság:

Megbízunk a dolgozóinkban. Amíg feladatukat megfelelően teljesítik, mi is rugalmasok vagyunk a munkabeosztás és az otthoni munkavégzés lehetőség terén. Vezetőink azon dolgoznak, hogy a feladatokat elvégzése minél hatékonyabban működjenek, bármilyen kreatív ötletre hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy „tudod mit? próbáljuk ki meglátjuk”.

A csapat:

Csapatunk fiatal és ambiciózus. Mindenki nyitott és segítőkész, tényleg egy csapatként működünk. A munkavégzés mellett rendszeres a csapatépítés is, egy-egy grillparty vagy társasest keretében. Emellett napközben egy közös kávé vagy ebéd elfogyasztása közben is jókat beszélgetünk.

Fiatalos főleg egyetemistákból álló a csapatunk, így megválogatjuk ki kerül be közénk, viszont „vigyázz, ha megkedveltünk már nem menekülsz!”

Az egyik legfontosabb!

Fontos számunkra, hogy lehetőséget adjunk az önálló gondolkodásra, problémamegoldásra. Sokszor nem konkrét feladatokat adunk ki, hanem egy célt tűzünk ki. S ennek a célnak az elérésében meghatározott keretek között szabad kezet adunk a dolgozóknak. Meghallgatjuk az új és kreatív ötleteket, melyeket a későbbiekben bele is építünk a folyamatainkba.

Ha csatlakozni szeretnél, ezeket várjuk el tőled:

 

Pozitív hozzáállás:
(Legyél nyitott és pozitív a munkád felé, aki negatív tényleg nem kedveljük, így nálunk ilyen emberrel nem is találkozol)

Fejlődési vágy:
(Legyen célod a fejlődés, hogy a pozícióban, amit betöltesz Te legyél a legjobb. Akarj szakmailag újabb kihívásokkal szembesülni és megismerni mindent IS.)

Jó kommunikációs készség:
(Dinamikus és érthető beszédstílust várunk el. Ha szeretsz emberekkel kommunikálni és nem ijedsz meg egy-egy kérdéstől, Te vagy a mi emberünk!)

Jó problémamegoldó készség:

(Ne ijedj meg a felmerülő problémáktól! Próbál a megoldásokat és új ötleteket keresi, nem pedig kifogásokat.)

Nyitott vagy a közösségre:
(Szeress emberek között dolgozni és legyen fontos, hogy ezt kikkel teszed! Szeress csapatban dolgozni! )

Vállalati marketing, értékesítés és struktúrák iránti érdeklődés:
(Mivel ezen a területen fogsz dolgozni, szeretnénk, ha érdeklődő lennél a gazdasági témák iránt. Légy nyitott az értékesítés és marketing titkainak elsajátítására. Ez elengedhetetlen!)

Végzettség/ tapasztalat kell?!

Végzettségben egy érettségi bizonyítványra lesz szükséged, vagy erős meggyőző képességre felénk, hogy ne számítson. 😊

A következők lesznek a feladataid leendő érétkesítőként:

Napi feladatköröd:

 • A lehető leghamarabb és legkedvesebben (profin) kapcsolatba lépj azokkal a cégekkel, akik nyitottak a szolgáltatásunkra, segítségért fordulnak hozzánk.
 • A leendő ügyfeleknek Neked kell teljeskörű és valós tájékoztatást nyújtanod a szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
  További adminisztratív feladatok.

Mérhető eredményed:

  • Elégedett ügyfelek
  • Megkötött szerződések

Ezt a kezdetekben egy mentor programban teszed

Munkakezdés részletei:

Munkavégzés helye:

1095 Budapest, Soroksári út 48. (malom udvar)

Munkaidő:

Napi 8 órás munkaidő hétköznapokon 8:30 – 17:00
Idő elteltével lehetőség van home-office munkavégzésre, megadott keretek között.

Kezdés:

Januári kezdéssel keresünk új munkatársat
(Ha szükséges megvárjuk a felmondási időt)

Jelentkezzés menete:

1. Küld el a lenti űrlapot!
Első lépésként add le a jelentkezésed!

2. Telefonos és személyes interjú
Minden komoly érdeklődőt megkeresünk. Először egy telefonos interjú keretében beszélgetünk el velük. A telefonos beszélgetés eredményétől függően döntünk a személyes interjúról. A személyes interjún elbeszélgetünk a céljaidról, betöltendő feladatokról és a vállalatunkról is.

3. Próbanap
Sikeres személyes interjú után, a jelölteket behívjuk egy próbanapra. Ekkor gyakorlatban is megtapasztalhatják, hogy mi is lesz a pontos feladatkörük.

Jelentkezem az állásra

Training Hungary

Kapcsolat:

[email protected]

© 2019 Training Hungary

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY