Videótár

Nézd meg te is egy helyen a Training Hungary online képzéseit.

Itt megtalálod az összes videós képzésünket, melyekre bárki jelentkezhet.

Jó böngészést kívánunk!

Videó fromában elérhető képzéseink

Hideghívás, scriptírás a gyakorlatban

Ezen képzésünkön pontosan azt kapod, amit a címben látsz. Cégünk az évek alatt több, mint 2000 B2B hideghívás kampányt bonyolított és bonyolít le partnereinek. Ezen az előadáson megmutatjuk, hogy hogyan kell hideghívnod egészen a titkárnők kezelésétől a script tervezésen át a pontos beszélgetés felépítésesig. Csak a gyakorlat!
Aki telefonál, annak kötelező darab!

}

2 órás

Online videó

Érdeklődő generálás

Értékajánlat, USP és haszonérvelés alkalmazása a gyakorlatban

Ez az előadás egy értékesítés elejének a lelke. Pontosan bemutatjuk, hogy hogyan kell megfogalmaznod és megtervezned azokat az üzeneteket, amikre utána özönlenek az érdeklődők. Ezenfelül megvizsgáljuk a marketing kvalifikációt, hogy hogyan is kell előszűrni egy érdeklődőt aki bekerülhet az értékesítésbe. Marketingesek előnyben. 🙂

}

2 órás

Online videó

Tárgyalástechnika a gyakorlatban

Ezen az előadáson megmutatjuk, hogy hogyan kell professzionálisan strukturálnod egy értékesítés célú tárgyalást, mikre kell az adott szakaszokon figyelned. Ezt a folyamatot ügyféltípusok szerint is megvizsgáljuk. Bevált mondatok, taktikák, meggyőzési technikák egy működő felépítésben.

}

2 órás

Online videó

Ajánlat lekövetés, kifogás és félelemkezelés a gyakorlatban

Ezen nincs mit magyarázni: Az értékesítés lelke. Hogyan kell úgy elkérni az ügyfél pénzét, hogy oda is adja. Amennyiben kiküldtél egy ajánlatot, mit is kell pontosan csinálni, hogy abból szerződés legyen és ne a konkurencia nyerjen? Ez egy vérbeli gyakorlati előadás, szituációk és mondatok minden helyzetre…is…

}

2 órás

Online videó

B2B értékesítési modell

Ingyenes részvétel! Ezen a 2 órás előadáson bemutatjuk a B2B értékesítés gyakorlati felépítését. Jellemzően az értékesítés tervezése során 2 része van a sikernek. Az egyik a technológiai háttér, ami támogatja a már működő gyakorlati felépítést. Ebben az előadásunkban azt mutatjuk meg, hogy hogyan kell megtervezni egy értékesítés gyakorlati felépítését, azaz milyen szakaszai vannak és mikre kell figyelni. Tudtad, hogy mire jó a marketing kvalifikáció? Hogyan kell felépíteni egy tárgyalást? Hogyan kell pontosan döntésre bírni az ügyfeleket?

}

2 órás

Online videó

Kapcsolatfelvétel

Kérdés merült fel benned vagy elakadtál?

Küldd el nekünk a form-ot kitöltve és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Training Hungary

© 2019 Training Hungary

 

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY