Training hungary

ügyfélszerző és marketing

megoldások

+36 20 266 3546

Szolgáltatásaink

Facebook

Stratégia tervezés, értékajánlat kidolgozás, PPC menedzsment

A Facebook megfelelő és hozzáértő kezekben több B2B témakörben is kiváló eredményeket képes produkálni. Amennyiben az értékesítésük folyamatai és üzenetei jól vannak kialakítva, akkor a legtöbb B2B témakörben sikeresen használható ez a platform lead generálásra.
Csapatunk a stratégia, üzenetek kialakításától kezdve egészen a gyakorlati hirdetések kidolgozásáig segíteni tudja önöket.

Google

Stratégia tervezés, értékajánlat kidolgozás, Tag Manager, analytics, PPC menedzsment

Minden B2B vállalati témakörben elengedhetetlen a minőségi Google megjelenés, mind SEO, mind pedig fizetett hirdetések tekintetében. A Google jelenleg a legjobb megoldás arra, hogy „lehalásszuk” az érdeklődőket azoknak, akik a mi portfóliónkon belül keresnek megoldást. Csapatunk a kezdeti stratégia megalkotásán keresztül a hirdetések kezelésig mindenben rendelkezésre áll.

Linkedin

Linkedin profil kezelést tudunk vállalni. A kapcsolati háló erősítéstől a konkrét lead generálásig.

Átnézzük a profilt, frissítjük, hogy alkalmas legyen a kapcsolatépítésre majd ez után jelölésekkel, üzenetekkel és posztolással érdeklődőket generálunk.
Teljes profil kezelést is tudunk vállalni, üzenetekre válaszolással.

Piacra vezetés

Új terméke vagy szolgáltatása van? Segítünk!

Egy szolgáltatás vagy termék sikeres értékesítéséhez elengedhetetlen a megfelelő stratégia kialakítása és az ehhez szükséges értékesítési csatornák jó üzemeltetése. Itt egy olyan folyamatra és megoldásra van szükségünk, ami rugalmasan változtatható, módosítható és mérhető. Csapatunk rutinosan kezeli ezeket a folyamatokat, rengeteg cégnek segítettünk már mára jól működő szolgáltatások és termékek értékesítésében. Egyeztessen tanácsadóinkkal, hadd spóroljunk önöknek több millió forint tanulópénzt!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

WordPress alapú landoló oldal és szövegírás

A sikeres értékesítési csatornák üzemeltetéséhez elengedhetetlen az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos megfelelő weboldal összeállítása, aminek az a célja, hogy elkérje a leendő partner adatait. Az évek alatt kialakítottunk egy kizárólag marketing célú alap weboldal készítő szolgáltatást, ugyanis a legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy a weboldalak kialakításának csúszása miatt nem tud elindulni az értékesítés. Az is gyakran előfordul, hogy nem megfelelő marketing célra építik fel a weboldalt. Ebből kiindulva mi a kampányaink keretein belül kialakítjuk és elkészítjük a megfelelő professzionális landing page-t.

E-MAIL Marketing

E-mail listaépítés és üzemeltetés

Az értékesítés egyik leghatékonyabb edukációs megoldása, amikor összegyűjtjük a célcsoportunknak megfelelő és a témakör iránt érdeklődő feliratkozókat, majd egy tudatos stratégia alapján kontenteket készítünk nekik. Ez a stratégia SEO-hoz is jól illeszkedik, csapatunk pedig komplett formában megoldja és megtervezi önöknek. Ezen kívül weboldal regisztráció utáni e-mail folyamatok tervezésében is segíteni tudunk.

KERESD TANÁCSADÓINKAT
+36 20 266 3546

Minden ami értékesítés

Mi az ügyfélszerzési folyamatokkal kapcsolatos témakörökben vagyunk hatékonyak. Cégünk speciálisan B2B vállalatok értékesítésének támogatására szakosodott. Nálunk megtalálják azt, ami egy sikeres B2B értékesítés tervezéséhez, üzemeltetéséhez és fejlesztéséhez kell.

5
5
5
5
5

 Marketing megoldások

Call center folyamatok

Sales asszisztencia

CRM bevezetés

Stratégiai tanácsadás, oktatások

Egy fontos gondolat:

SZÜKSÉGÜK VAN JELENLEG ÚJ ÜGYFELEKRE?

Amennyiben igen és új ügyfelekkel szeretnének bővülni, abban az esetben jó helyen járnak. Egy beszélgetés nem kerül semmibe, nézzük meg, hogy van-e kapcsolódási pontunk!
Végtermékként tárgyalási időpontokat tudunk biztosítani bármelyik csatornán!

+36 20 266 3546

Oktatjuk és megvalósítjuk!

Mikkel foglalkozunk a kiszervezett munkákon kívül?

+36 20 266 3546

Kivitelezésünk hatékony megoldást nyújt az önök számára, ami mellett rendezvényeket, webináriumokat, múhelynapokat is tartunk.

Árak és ajánlatadás

Az árainkat minden esetben cégre szabottan készítjük el. Első körben egy brief kitöltésére lesz szükségünk, ami alapján szakembereink el tudják készíteni a személyre szabott megoldásunk tervezetét, felépítését, amit már be tudunk win-win alapon árazni.

Mi történik miután felvette velünk a kapcsolatot? 

Rövid telefonos konzultáció a témakörről, célokról, problémákról.

Megfelelő brief kitöltése
  • Az oktatásoknak köszönhetően több értékesítés támogató briefet alkottunk meg, ami az éppen aktuális területet méri fel, amit kiértékelve tudunk majd végleges árat adni.
    Például: Amennyiben önök facebook kampányt kívánnak futtatni, úgy egy 17 kérdéses ívet küldünk át, aminek a segítségével megtudjuk ismerni az önök cégét, érték ajánlatát, kommunikálni kívánt termék vagy szolgáltatást, célcsoportját. Ezt kiértékelve teszünk javaslatot és ajánlatot.

Szakértőnkkel való konzultáció, ahol elkészítjük az önökre szabott ajánlatot.

Döntés, hogy a közös utat választjuk -e.

Együttműködés

Ajánlatkérés

Vagy hívjon minket most: +36 20 266 3546

Training Hungary

Kapcsolat:

sales@traininghungary.com

© 2023 Training Hungary

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY