TRAINING HUNGARY

ÜGYFÉLSZERZŐ ÉS MARKETING

MEGOLDÁSOK

+36 20 266 3546

Szolgáltatásaink

Facebook

Stratégia tervezés, értékajánlat kidolgozás, PPC menedzsment

A Facebook megfelelő és hozzáértő kezekben több B2B témakörben is kiváló eredményeket képes produkálni. Amennyiben az értékesítésük folyamatai és üzenetei jól vannak kialakítva, akkor a legtöbb B2B témakörben sikeresen használható ez a platform lead generálásra.
Csapatunk a stratégia, üzenetek kialakításától kezdve egészen a gyakorlati hirdetések kidolgozásáig segíteni tudja önöket.

Google

Stratégia tervezés, értékajánlat kidolgozás, Tag Manager, analytics, PPC menedzsment

Minden B2B vállalati témakörben elengedhetetlen a minőségi Google megjelenés, mind SEO, mind pedig fizetett hirdetések tekintetében. A Google jelenleg a legjobb megoldás arra, hogy „lehalásszuk” az érdeklődőket azoknak, akik a mi portfóliónkon belül keresnek megoldást. Csapatunk a kezdeti stratégia megalkotásán keresztül a hirdetések kezelésig mindenben rendelkezésre áll.

Linkedin

Linkedin profil kezelést tudunk vállalni. A kapcsolati háló erősítéstől a konkrét lead generálásig.

Átnézzük a profilt, frissítjük, hogy alkalmas legyen a kapcsolatépítésre majd ez után jelölésekkel, üzenetekkel és posztolással érdeklődőket generálunk.
Teljes profil kezelést is tudunk vállalni, üzenetekre válaszolással.

Piacra vezetés

Új terméke vagy szolgáltatása van? Segítünk!

Egy szolgáltatás vagy termék sikeres értékesítéséhez elengedhetetlen a megfelelő stratégia kialakítása és az ehhez szükséges értékesítési csatornák jó üzemeltetése. Itt egy olyan folyamatra és megoldásra van szükségünk, ami rugalmasan változtatható, módosítható és mérhető. Csapatunk rutinosan kezeli ezeket a folyamatokat, rengeteg cégnek segítettünk már mára jól működő szolgáltatások és termékek értékesítésében. Egyeztessen tanácsadóinkkal, hadd spóroljunk önöknek több millió forint tanulópénzt!

Weboldal készítés

WordPress alapú landoló oldal és szövegírás

Az értékesítési csatornák sikeres üzemeltetéséhez fontos a megfelelő weboldal létrehozása, amely lehetővé teszi az érdeklődő partnerek adatainak begyűjtését. Kínálunk egy marketing célokra szakosodott alap weboldal készítő szolgáltatást, mivel tapasztalataink szerint a weboldalak elkészítése általában csúszik, és ez gátolja az értékesítést. Sok esetben előfordul, hogy a weboldalakat nem megfelelő marketing célra építik fel. Kampányaink keretében professzionális landing oldalakat alakítunk ki és készítünk el.

E-mail marketing

E-mail listaépítés és üzemeltetés

Az értékesítés egyik leghatékonyabb edukációs megoldása, amikor összegyűjtjük a célcsoportunknak megfelelő és a témakör iránt érdeklődő feliratkozókat, majd egy tudatos stratégia alapján kontenteket készítünk nekik. Ez a stratégia SEO-hoz is jól illeszkedik, csapatunk pedig komplett formában megoldja és megtervezi önöknek. Ezen kívül weboldal regisztráció utáni e-mail folyamatok tervezésében is segíteni tudunk.

Minden ami értékesítés

Mi az ügyfélszerzési folyamatokkal kapcsolatos témakörökben vagyunk hatékonyak. Cégünk speciálisan B2B vállalatok értékesítésének támogatására szakosodott. Nálunk megtalálják azt, ami egy sikeres B2B értékesítés tervezéséhez, üzemeltetéséhez és fejlesztéséhez kell.

Marketing megoldások

Call center folyamatok

Sales asszisztencia

CRM bevezetés

Stratégiai tanácsadás, oktatások

Hogyan néz ki az együttműködés?

Telefonos kapcsolatfelvétel

Egy kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot és
5 – 10 percben átbeszélik, hogy ténylegesen tudunk-e segíteni.

Meeting

Amennyiben szükséges, úgy egy online vagy személyes megbeszélést eszközölünk, hogy pontosan megértsük a weboldal célját és a stratégiát. Így  a legjobb javaslatot teszünk.

Brief kitöltése

Aminek köszönhetően megtudjuk ismerni, hogy pontosan milyen munkálatok szükségesek a weboldal elkészítéséhez.

Árajánlat

Végleges árajánlat elkészítése.

Szerződés

Árajánlat elfogadása.

Kick off

Projektmenedzserrel való kick off meeting, ahol átbeszélik a gyakorlati lépéseket és ezekhez határidőt és felelősöket rendelnek.

Videók

Referenciák

Kapcsolatfelvétel