Training Hungary

Ösztönös jóból, tudatos profit!

 

+36 20 266 3546

KIK VAGYUNK?

2011-óta vagyunk jelen a szakmában, ez idő alatt évente több, mint 200 telesales és telemarketing kampányt építettünk ki országszerte a legkülönfélébb témakörökben.

Ez mostanra 2000db feletti kampányt jelent!

Újonnan alapított cégünk profilfrissítésen ment keresztül, hogy a leginkább személyre szabottabb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén, vagy kérje referencia levelünket.

Üdvözlettel,

Märcz Rajmund

Búcsú Zalán

RÓLUNK MONDTÁK

CALL CENTER MEGOLDÁSOK

„Nagyon segítőkész cég és alapvetően jók a szolgáltatásaik. Világos a struktúra és elégé jól átlátja a management a napi dolgokat.
Visszahallgatva beszélgetéseket eredményesek voltak leadek felkutatásában.”

Tamás
Mielemed MPM Kft.

„Nagyon alapos munkát végeznek. Körültekintő az ügyfélgondozásuk és korrektül tartják a megállapodásokat. Úgy gondolom, hogy a menedzsment is a megfelelő helyen működik, jól szervezettek a folyamatok a Training Hungary-nél.”

Márton
 Kettő Kft.

„Nagyon alapos felmérések után álltak csak neki a munkának és szuper ügyfélkört alakítottak ki nekünk. A titkárnőkön való átjutást profin oldották meg, ezért számunkra fontos vezetőket értek el. Az ügyfél jelöltek közül 80%-ban releváns tárgyalás született. Az első három hónap után már megtérült az első kampányunk eredménye.”

Eszter
MasterMind Event Kft.

Az együttműködéshez való hozzáállás nagyon rugalmas volt. A kampány előkészítése megfelelő volt, jól ment a riportálás és szuper hanganyagokat kaptunk. A folyamat alatt mindig pontosan kaptam a visszajelzéseket, ezért gyorsan le tudott folyni a kampány, amivel teljes mértékben elégedett voltam.”

    Zoltán
C-Belt Kft.

„Piackutatással bíztuk meg a céget. Csak pozitívumokat tudok mondani a cégről. Az operátorok nagyon udvariasok és tiszta a beszédstílusuk. A vezetők nagyon jó tárgyalási struktúrát építettek ki. Az eredményeket pedig mindig átlátható és összeszedett kimutatásként kaptam.”

 Júlia
 Állás-pont.hu

„Amit ígértek időpontra és tartalomra mindig teljesítették. Az érték üzenetet közösen alakítottuk ki és a tapasztalatok átbeszélésére is volt lehetőség, ami szuper volt. Rugalmasan lehetett alakítani a folyamatokon. Nem voltak különbségek a leadek között mindegyik hozta az elvárt szintet.”

Norbert
Basic’s Hungária Kft.

KÉPZÉSEK ÉS OKTATÁSOK

 

“Reklamálótípusok meghatározása nagyon jó volt, tényleg ilyen emberek szoktak betelefonálni. A tanultak alapján szerintem jobban fogom tudni kezelni őket.”

“Az általam használt fő útvonalat megerősítette és rengeteg mellékútvonalat kaptam.”

 

“Laza hangulat, közvetlen hozzáállás, gyakorlatias példák.”

“Izgalmas volt a mai nap, nagyon sok olyan információhoz jutottam amire nem is gondoltam volna.”

 

“Mind a hideg hívásokhoz, mind a személyes ügyfél-találkozókhoz kaptam segítséget.”

Ajánlatkérés

Vagy hívjon minket most: +36 20 266 3546

Kapcsolat:

sales@traininghungary.com

© 2022 Training Hungary

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY