weboldal készítés

Megoldásaink

Marketing landing page

Ez a weboldal tökéletesen alkalmas facebook, google és linkedin vagy eDM hirdetési kampányokból érkező érdeklődők fogadására és érdeklődővé konvertálására. Megismerjük a megoldásukat, megírjuk a marketing szövegeket és lefejlesztjük professzionálisan felépített weboldalát.

Bemutatkozó weboldal

A cégeknek ma már kötelező megjelenni bemutatkozó weboldallal, akkor is, amennyiben nem futnak aktív ügyfélszerző kampányok. A leendő vásárlók, amikor először hallanak önökről a weboldalukat fogják megnézni. Amennyiben itt igénytelen, elavult, nem naprakész információkat találnak, úgy könnyedén választják a konkurenciát.

Esemény oldal

Céges eseménye lesz? Webinárium, tréning vagy egyéb? Kérjen tőlünk ajánlatot cégünk egyik fő profiljába tartozik marketing és sales célú események menedzselése, feltöltése és felkövetése is.

Miért velünk?

Cégünk fő profilja marketing és érékesítés támogatás. A tapasztalataink alapján a piacon az értékesítési és marketing kampányok indulásának egyik leginkább befolyásoló tényezője a weboldal, mivel jellemzően mindenkinek az alap gondolata: „ha a kampány közben ránk keresnek, találkozzanak egy igényes megjelenéssel”. A gondolat indokolt, valóban növeli a leadek mennyiségét. Az évek alatt, több mint 2000 sikeres marketing és sales kampányt alakítottunk ki, amiknek az indulása nagyrészt a megfelelő weboldal elkészülte miatt csúszott. Ennek okán alakítottuk ki házon belül professzionális weboldalkészítő szolgáltatásunk, így mára garantálni tudjuk ügyfeleinknek, hogy a kampányhoz szükséges weboldal időben, megfelelő felépítéssel, arculattal és szövegezéssel készül el. Keresse szakértőinket és kérje referenciáinkat.

Komplett megoldás

A weboldal felépítésének tervezésétől a pontos marketing hatékonysági tényezők meghatározásig a szövegeket, grafikai elemeket és a weboldal mögött lévő háttérmunkákat is elvégezzük.

Házon belüli kivitelezés

Nálunk nincsenek alvállalkozók, mindent házon belül oldunk meg.

Ügyfélközpontú gondolkodás

Mivel a célunk hosszabb távú együttműködések kialakítása, így jellemzően a weboldal egy belépő termék nálunk. Ennek okán minden partnerünkhöz dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki nem hagyja hibázni önöket marketing és sales stratégiai szempontból.

Értjük mit miért csinálunk

Fontos tény, hogy megértjük az ügyfelünk marketing/sales stratégiáját és ennek mentén a legjobb javaslatot tesszük a felépítésre és szövegezésre. Abban az esetben, amennyiben még nincs kiforrva mit akarnak csinálni, akkor javaslatot tudunk tenni.

Minden egykézben

Mivel a célunk, hogy értékesítési és/vagy marketing támogatást nyújtsunk partnereinknek, így nálunk a legjobb helyen van a weboldalának kialakítása.

Hogyan néz ki az együttműködés?

Telefonos kapcsolatfelvétel

Egy kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot és
5 – 10 percben átbeszélik, hogy ténylegesen tudunk-e segíteni.

Meeting

Amennyiben szükséges, úgy egy online vagy személyes megbeszélést eszközölünk, hogy pontosan megértsük a weboldal célját és a stratégiát. Így  a legjobb javaslatot teszünk.

Brief kitöltése

Aminek köszönhetően megtudjuk ismerni, hogy pontosan milyen munkálatok szükségesek a weboldal elkészítéséhez.

Árajánlat

Végleges árajánlat elkészítése.

Szerződés

Árajánlat elfogadása.

Kick off

Projektmenedzserrel való kick off meeting, ahol átbeszélik a gyakorlati lépéseket és ezekhez határidőt és felelősöket rendelnek.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül?

Egyedi igények változtathatnak az áron, de alap esetben EZEN a linken találja az árakat.

Webshopot is csinálnak?

Röviden a válasz: NEM.
Ez nem zárja ki, hogy online fizetés legyen a weboldalon, mondjuk egy esemény, rendezvény vagy képzések, mikro tranzakciós termékek esetén.

Hol találok referenciákat?

Keressen minket a weboldal alján lévő formon vagy a  36202663546 -os telefonszámon és egy szakértőnk elküldi önnek az ön témakörérbe illő weboldal referenciainkat.

Tudjuk majd mi frissíteni a weboldalt vagy blogot készíteni rá?

Igen, egy rövid oktatással egybekötve megtanítjuk önöket a meglévő webstruktúrán belül tevékenykedni. (az árat változtathatja)

Az én témakörömben kell weboldal?

Kérje szakértőink véleményét és segítünk önnek pontosan meghatározni, hogy az ön piaci helyzetében milyen esetekben, milyen weboldalak a hatékonyak.

Hogyan fejlesztik az oldalt? (egyedi?)

A weboldal felépítése, tartalma, grafikai megoldását teljesen az ön cégére és sales/marketing stratégiájára szabjuk. A fejlesztés wordpress alapon (DIVI) zajlik.

Önök tárhelyet is szolgáltatnak?

Nem, de tudunk segíteni könnyen és gyorsan egy hosting szolgáltató megtalálásában.

Integrációkat automatizmusokat, api kapcsolatokat készítenek?

Természetesen, keresse kollégáinkat a részletekért. (az árat befolyásolja)

Referenciák

Galéria

Videók

Árak

Marketing landing page

290.000 Ft + Áfa

Bemutatkozó weboldal

390.000 Ft + Áfa

Esemény oldal

390.000 Ft + Áfa

Kapcsolatfelvétel