Lead Generálás a linkedinen

Miért a linkedin?

A Linkedint sokan üzleti facebooknak is nevezik. Nem állnak messze az igazságtól, de míg a facebookon főként a magánügyeinket éljük, úgy a Linkedinen kizárólag üzleti céllal regisztrálnak a felhasználók.
Jelenleg ELENGEDHETETLEN egy fejlődni akaró B2B vállalkozásnak megjelenni a Linkedinen.

Marketing stratégia szerves része

Lead generálás

Pr

Ügyfélkör építés

Célcsoport térkép

Szakmai hitelesség

Lead Generálás Rövid áttekintése

Első lépésben meghatározzuk a pontos célközönségét a Linkedin szűrések alapján.

Segítünk a népszerűsíteni kívánt Linkedin profilt megfelelő szintre hozni, hogy hatékonyan fogadják majd el a leendő ügyfelek a jelöléseket és nyitottak legyenek a kapcsolatfelvételre.

Ezután összeállítjuk az önök iparágának megfelelő célokat, folyamatokat és meghatározzuk a bejövő leadek útvonalát, a feldolgozás részleteit.

Létrehozzuk az automatizációkat és leteszteljük őket.

Elindítjuk a kampányt.

Automatizációk

Alapvetően az automatizácók sok lehetőséget biztosítanak a Linkedinen a célok elérésében. Vannak iparágak, ahol a közvetlen direkt üzenetek működnek hatékonyan és vannak, ahol a szakmai tartalmak megosztása, ezek alapján követők építése. A cél jellemzően ugyan az, tehát a lead generálás.

Keresse szakértőinket, akik segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában!

Lead generálás

Profil építés

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül?

– Szükséges a kampányokhoz egy Sales navigator előfizetés a Linkedin profilon belül. Ez havidíj, és a Linkedinnek kell fizetnie.

– Egyéb szoftveres támogatásra is szükségünk van, ami körülbelül 30 – 50.000 Ft körül van havonta.

– Ezen felül a mi szakértőink díja merül fel, ami 100.000 Ft – 500.000 Ft-ig terjedhet. Ez függ attól, hogy hány profilt kell kezelni, illetve, hogy mennyi energiába kerül beállítani a profilnak az optimalizálását. Keressen minket telefonon és szakértőink nagyon pontos ajánlatot készítenek egy meeting után, ahol felmérjük a pontos feladatokat

Nem fog letiltani a Linkedin?

A Linkedin célja, hogy a sales navigator előfizetésüket havi szinten kifizessék a felhasználók. Minden automatizációs megoldáshoz szükséges ez az előfizetés, így amennyiben nem szegjük meg a policy-ban foglalt feltételeket, úgy nem fogunk tiltást sem kapni. Ezért szükséges pontosan megtervezni az önök céljainak legmegfelelőbb folyamatokat. Legtöbb megoldásunk a sales navigátor alap használatán belüli.

Kompatibilis-e a megoldás CRM és egyéb rendszerekkel?

Igen. Abban az esetben, ha népszerűbb megoldást használ, akkor nagyon egyszerű dolgunk van. Könnyedén tudjuk integrálni a megoldást több mint 1000 alkalmazáshoz. Amennyiben egyedi fejlesztésű megoldással dolgoznak, úgy API kulcsra van szükségünk. Egyedi fejlesztés esetén emelkedhet az összeg. Keresse szakértőinket a pontos válaszért!

Hogyan biztosíthatom, hogy a direkt üzenetek ne tűnjenek robotikusnak?

Megoldásunkban több, mint 15 dinamikus változót tudunk használni az üzenetek során, mint pl. „keresztnév”, „vezetéknév”, „vállalat, „beosztás”, „helyszín”, „kapcsolatok száma” stb… A folyamat összeállítása tapasztalatot és kreativitást igényel, így egyeztessen szakértőinkkel, akik segítenek ezek meghatározásában!

Lehet arra figyelni, hogy ne küldjünk duplikálva üzeneteket?

Igen, a megoldásaink tökéletesen szűrni tudják a kizáró tényezőket a folyamatban.

5-en vagyunk a csapatban, hozzá tudom adni őket a feldolgozáshoz?

Természetesen igen. Tudunk biztosítani az önök rendszerén kívül is egy felületet, ahol láthatóak a leadek és így a sales csapat úgy tudja őket feldolgozni, hogy a lead generálásra és kapcsolatépítésre kijelölt profilhoz közben nem férnek hozzá.

Hogyan lehetek viszonteladója a Training Hungary-nek?

Írjon nekünk egy viszonteladói igény kérést e-mailben a sales@traininghungary.com-os e-mail címre és kiértékelés után felvesszük önnel a kapcsolatot!

Egyéb kérdésem van!

Keressen minket a lenti form-on vagy írjon nekünk a sales@traininghungary.com-os e-mail címre és szakértőink 1 munkanapon belül válaszolnak minden felmerült kérdésre!

Profil építés

Professzionális bemutatkozó
Vállalatra szabott borítókép
Brandbe illő főcím
Késségek beállítása

Ez is javítja az önről alkotott kezdetekben kialakult képet.

Folyamatosa aktivitás
A partnerek és leendő partnerek mit találnak, ha önökre keresnek?
A kapcsolatépítés elengedhetetlen része az önről kialakuló első benyomás és szakmai kép. Jelenleg ennek egyik meghatározó helyszíne a Linkedin.
Cégünk B2B ügyfélszerzésre szakosodott, így pontosan tudjuk mitől függ a megfelelő marketing és PR kommunikáció sikeres. Bízza ránk Linkedin profiljának megfelelő felépítését grafikai és szövegezési szempontból is.

 

Kapcsolatfelvétel

6 + 6 =