B2B Ügyfélszerzés és Tárgyalási időpont
egyeztetés!

 

Szervezd hozzánk

a munka nehezét!

B2B Ügyfélszerzés!

 

Szervezd hozzánk

a munka nehezét!

+36 20 266 3546

Szolgáltatásaink

B2B tárgyalási időpont egyeztetés

Bármilyen vállalati szektorra biztosítunk adatbázist és döntéshozókhoz egyeztetünk releváns tárgyalási időpontot, sikerdíjban.

Professzionális CALL CENTER megoldások igény szerint

Ezen megoldásunknál az ügyfeleink igényeinek megfelelően beárazunk bármilyen ötletet, amennyiben szakmailag kivitelezhetőnek látjuk.

B2B cégprofilozás

Mélyprofilt készítünk, bármilyen vállalati szegmensre, a interjúk általános hossza a döntéshozókkal, akár 20 – 40 perc. Majd a válaszokról kiértékelést készítünk.

E-mail lista építés

Hatékonyan és GDPR kompatibilisen tudunk B2B címlistát építeni. Általában 300 – 2700 Ft + Áfa / db közötti összegre jön ki egy Valid feliratkozó. Hangfelvételt készítünk a beszélgetésekről.

WEBOLDAL regisztrációk

Egy online szoftver vagy felületre tudunk hatékonyan regisztrációkat végezni hideghívásból.

Ügyfélszolgálat kialakítása

Bejövő hívások, kimenő hívások, ügyfélpanaszok, kérdések professzionális kezelése és menedzsmentje.

Meglévő ügyfélállományt vagy adatbázis állományt érintő hívások

Általában itt egy rendszerben lévő regisztrált cégeket vagy partnereink ügyfélkörét kell végig hívnunk különböző megközelítéssel. Hatékony megoldás piac kutatás, elégedettségi felmérés, régi ügyfél állomány frissítése, UP ajánlatok realizálása vagy éppen telesales tevékenységre is.

PIACKUTATÁS

Hagyományos piackutatás. Felhívjuk a célcsoport megfelelő döntéshozóját és 3 – 8 kérdéssel lekutatunk egy adott témakört és ezt kiértékeljük.

Speciális B2B célcsoportok megszólítása

Ezen szolgáltatásunkban, olyan témaköröket oldunk meg, amiről nem lehet egyértelmű adatbázist vásárolni vagy valamilyen rejtett információ alapján lehet csak potenciális partner jelölt valaki.

KERESD TANÁCSADÓINKAT
+36 20 266 3546

MITŐL HATÉKONY EGY TELEFONHÍVÁS 2024-BEN?

A legnagyobb nehézség a releváns döntéshozó elérésén túl, hogy őket véletlenszerű élethelyzetben és véletlenszerű érzelmi állapotban érjük utol.

Új generációs Influencer Cold Call technikánk a negyven másodperc művészetével operál.

Az érdeklődés felkeltés garantált és a siker sem marad el!
Pontosan miért hatékony és eredménye így az egyeztetés?

Beszélj tanácsadóinkkal.

Oktatjuk és megvalósítjuk!

Mikkel foglalkozunk a kiszervezett munkákon kívül?

+36 20 266 3546

Kivitelezésünk hatékony megoldást nyújt az önök számára, ami mellett rendezvényeket, webináriumokat, múhelynapokat is tartunk.

Mibe kerül ez nekem?

Kezdő csomagunk egy középkategóriás telefon árából kijön.

Hiszen, csak akkor érdemes valamire költeni, ha megéri.

+ CSOMAGRÉSZ: A kampány közben ingyenes tanácsadást, valamint értékesítési fejlesztési segítséget adunk a csomag részeként, amennyiben igénylik.

Az elmúlt 11 év alatt évente több, mint 200 telesales és telemarketing kampányt építettünk ki országszerte a legkülönfélébb témakörökben.

Ez mostanra 2000 db feletti kampányt jelent!

Nézzük meg, hogy Nektek érdemes-e egyáltalán egy ilyen jellegű kampányba belevágni:

+36 20 266 3546

Referenciák

"Az általam használt fő útvonalat megerősítette és rengeteg mellékútvonalat kaptam."

Telesales trainingről

"Reklamálótípusok meghatározása nagyon jó volt, tényleg ilyen emberek szoktak betelefonálni. A tanultak alapján szerintem jobban fogom tudni kezelni őket."

Panaszkezelésről

"Izgalmas volt a mai nap, nagyon sok olyan információhoz jutottam amire nem is gondoltam volna."

Nyilt szemináriumról

"Laza hangulat, közvetlen hozzáállás, gyakorlatias példák."

Panaszkezelésről

"Mind a hideg hívásokhoz, mind a személyes ügyfél-találkozókhoz kaptam segítséget."

Sales oktatásről

„Piackutatással bíztuk meg a céget. Csak pozitívumokat tudok mondani a cégről. Az operátorok nagyon udvariasok és tiszta a beszédstílusuk. A vezetők nagyon jó tárgyalási struktúrát építettek ki. Az eredményeket pedig mindig átlátható és összeszedett kimutatásként kaptam.”

„Még sosem dolgoztam a Training Hungary előtt call centerrel. Nagyon meglepődtem, a jó értelemben, már az együttműködés kezdetekor. Nagyon alapos felmérések után álltak csak neki a munkának és szuper ügyfélkört alakítottak ki nekünk.”

„A titkárnőkön való átjutást profin oldották meg, ezért számunkra fontos vezetőket értek el. Az ügyfél jelöltek közül 80%-ban releváns tárgyalás született. Az első három hónap után már megtérült az első kampányunk eredménye. „

„Nagyon alapos munkát végeznek. Körültekintő az ügyfélgondozásuk és korrektül tartják a megállapodásokat. Úgy gondolom, hogy a menedzsment is a megfelelő helyen működik, jól szervezettek a folyamatok a Training Hungary-nél.”

„Az ötlet nagyon jó! A fejlesztési részt és a cég, célcsoport felmérést is profi szinten végezték. A módszertant, amit követnek nagyon jól működik. Profin működik az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel, a scriptek és a riportálás is.”

„Az együttműködéshez való hozzáállás nagyon rugalmas volt. A kampány előkészítése megfelelő volt, jól ment a riportálás és szuper hanganyagokat kaptunk. A folyamat alatt mindig pontosan kaptam a visszajelzéseket, ezért gyorsan le tudott folyni a kampány, amivel teljes mértékben elégedett voltam.”

„Én visszatérő ügyfél vagyok. Mindig teljesítik a szerződésben leírt feltételeket. A kommunikáció teljes mértékben jól zajlik, nem volt félreértés, félrecsúszás. Az operátorokkal és a vezető kollégákkal is jó kapcsolatom.”

Ajánlatkérés

Vagy hívjon minket most: +36 20 266 3546

Training Hungary

Kapcsolat:

sales@traininghungary.com

© 2021 Training Hungary

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY