Training Hungary Logo

Professzionális Linkedin megoldás

Hogyan működik?

A linkedin 2024-ben a leghatékonyabb kapcsolatépítő felület a magyar és nemzetközi piacra egyaránt. A legfrissebb adatok szerint a Linkedin felhasználók száma Magyarországon már meghaladta az 1 millió főt, egészen pontosan 1 millió 154 ezer fő és növekszik. (2023. máj. 10.)

Lead generálás

Kapcsolati hálóépítés

PR, marketing tartalmak célba juttatása

SALES NAVIGATOR hatékony kezelése

Miért lesz jó ez önnek?

Mert így hatékonyan tudja a kapcsolatot tartani a célpiacával, ügyfeleivel miközben új ajánlatkérések érkeznek.

Miért a linkedin?
B2B vállalkozásnak a Linkedin elengedhetetlen

Wikipedia

„A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata. 2002 decemberében alapították és 2003. május 5-én indították el. A LinkedIn üzleti kapcsolatok létesítésére és álláskeresésre épít. Többszázmillió felhasználóval rendelkezik”

Célzott Hálózatépítés

Lehetővé teszi, hogy közvetlenül elérjük és kapcsolatot építsünk döntéshozókkal és potenciális ügyfelekkel, növelve az üzleti lehetőségek számát.

Márkaépítés és Hitelesség

A LinkedIn-en való aktív jelenlét és szakmai tartalom megosztása segít építeni a márkánk hitelességét és láthatóságát a célpiacunkon.

Piaci Trendek Követés

Az iparági csoportokban való részvétel és a releváns tartalmak követése értékes betekintést nyújt a piaci trendekbe.

Hogyan segítünk?

Minden helyzet más és már, így minden partnerünknek a saját igényei és céljaihoz igazítjuk a folyamatokat, kampányokat.

Példa:

LEAD GENERÁLÁS

Első lépésben sales navigator segítségével összeállítunk lead listákat önöknek.

Ez után a kapcsolatot kezdjük építeni a listában szereplő személyekhez.

Majd a megfelelő pillanatba célba juttatjuk az értékajánlatát

A folyamatok jelentős részét automatizáljuk.

Profil építés

A partnerek és leendő partnerek mit találnak, ha önökre keresnek?
A kapcsolatépítés elengedhetetlen része az önről kialakuló első benyomás és szakmai kép. Jelenleg ennek egyik meghatározó helyszíne a Linkedin.
Cégünk B2B ügyfélszerzésre szakosodott, így pontosan tudjuk mitől függ a megfelelő marketing és PR kommunikáció sikeres. Bízza ránk Linkedin profiljának megfelelő felépítését grafikai és szövegezési szempontból is.

Professzionális bemutatkozó

Jól megírt és tördelt bemutatkozói az érdeklődők és pályázati lehetőségek számára, hogy megértsék az Önök tevékenységét és ajánlatkérését kezdeményezők. Javítja a Linkedin profilok pozícióját, ha megfelelően van megírva és formázva.

Vállalatra szabott borítókép

A megfelelően szerkesztett borítókép vissza adja a vállalata színeit, stílusait, értékajánlatát, UPS-t. Ez 200 % -al növelheti a konverziókat a profil megtekintése után..

Brandbe illő főcím

A név alatt megjelenő írást olvassa el először a profilnézők 99%-a. Így elengedhetetlen, hogy az első pontban feltüntet pontokhoz ez passzoljon. Ez jellemzően 300%-al növeli az eredményes kapcsolatépítést.

Késségek beállítása

Ez is javítja az önről alkotott kezdetekben kialakult képet.

Folyamatosa aktivitás

Megfelelő szakmai ismertséget hoz és megbízhatóságot sugároz. Javítja az új kapcsolatok megítélését.

 

Statisztikáinkat a meglévő partnereknél!

A legfontosabb KPI-ok
Kapcsolatépítésben:

%

Átlagos visszajelölési arány

Havi új kapcsolat

Lead generálásban

A kiküldött üzentekre,reakciók:

%

Célzott kampányok esetén átlagosan

%

Tömeges kampányok esetén átlagosan

Szeretnél hasonló ajánlatkéréseket linkedinen?

Szeretnél hasonló ajánlatkéréseket linkedinen?

Az Ön címe itt megy

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül?

– Szükséges a kampányokhoz egy Sales navigator előfizetés a Linkedin profilon belül. Ez havidíj, és a Linkedinnek kell fizetnie.

– Egyéb szoftveres támogatásra is szükségünk van, ami körülbelül 30 – 50.000 Ft körül van havonta.

– Ezen felül a mi szakértőink díja merül fel, ami 100.000 Ft – 500.000 Ft-ig terjedhet. Ez függ attól, hogy hány profilt kell kezelni, illetve, hogy mennyi energiába kerül beállítani a profilnak az optimalizálását. Keressen minket telefonon és szakértőink nagyon pontos ajánlatot készítenek egy meeting után, ahol felmérjük a pontos feladatokat

Nem fog letiltani a Linkedin?

A Linkedin célja, hogy a sales navigator előfizetésüket havi szinten kifizessék a felhasználók. Minden automatizációs megoldáshoz szükséges ez az előfizetés, így amennyiben nem szegjük meg a policy-ban foglalt feltételeket, úgy nem fogunk tiltást sem kapni. Ezért szükséges pontosan megtervezni az önök céljainak legmegfelelőbb folyamatokat. Legtöbb megoldásunk a sales navigátor alap használatán belüli.

Kompatibilis-e a megoldás CRM és egyéb rendszerekkel?

Igen. Abban az esetben, ha népszerűbb megoldást használ, akkor nagyon egyszerű dolgunk van. Könnyedén tudjuk integrálni a megoldást több mint 1000 alkalmazáshoz. Amennyiben egyedi fejlesztésű megoldással dolgoznak, úgy API kulcsra van szükségünk. Egyedi fejlesztés esetén emelkedhet az összeg. Keresse szakértőinket a pontos válaszért!

Hogyan biztosíthatom, hogy a direkt üzenetek ne tűnjenek robotikusnak?

Megoldásunkban több, mint 15 dinamikus változót tudunk használni az üzenetek során, mint pl. „keresztnév”, „vezetéknév”, „vállalat, „beosztás”, „helyszín”, „kapcsolatok száma” stb… A folyamat összeállítása tapasztalatot és kreativitást igényel, így egyeztessen szakértőinkkel, akik segítenek ezek meghatározásában!

Lehet arra figyelni, hogy ne küldjünk duplikálva üzeneteket?

Igen, a megoldásaink tökéletesen szűrni tudják a kizáró tényezőket a folyamatban.

5-en vagyunk a csapatban, hozzá tudom adni őket a feldolgozáshoz?

Természetesen igen. Tudunk biztosítani az önök rendszerén kívül is egy felületet, ahol láthatóak a leadek és így a sales csapat úgy tudja őket feldolgozni, hogy a lead generálásra és kapcsolatépítésre kijelölt profilhoz közben nem férnek hozzá.

Hogyan lehetek viszonteladója a Training Hungary-nek?

Írjon nekünk egy viszonteladói igény kérést e-mailben a sales@traininghungary.com-os e-mail címre és kiértékelés után felvesszük önnel a kapcsolatot!

Egyéb kérdésem van!

Keressen minket a lenti form-on vagy írjon nekünk a sales@traininghungary.com-os e-mail címre és szakértőink 1 munkanapon belül válaszolnak minden felmerült kérdésre!

Lead generálás rövid áttekitése

Első lépésben meghatározzuk a pontos célközönségét a Linkedin szűrések alapján.

Segítünk a népszerűsíteni kívánt Linkedin profilt megfelelő szintre hozni, hogy hatékonyan fogadják majd el a leendő ügyfelek a jelöléseket és nyitottak legyenek a kapcsolatfelvételre.

Ezután összeállítjuk az önök iparágának megfelelő célokat, folyamatokat és meghatározzuk a bejövő leadek útvonalát, a feldolgozás részleteit.

Létrehozzuk az automatizációkat és leteszteljük őket.

Elindítjuk a kampányt.

Kapcsolatfelvétel