Lead Generálás a linkedinen

Szeretnél hasonló ajánlatkéréseket linkedinen?

hogyan tudunk segíteni?

Automatizációk

Alapvetően az automatizácók sok lehetőséget biztosítanak a Linkedinen a célok elérésében. Vannak iparágak, ahol a közvetlen direkt üzenetek működnek hatékonyan és vannak, ahol a szakmai tartalmak megosztása, ezek alapján követők építése. A cél jellemzően ugyan az, tehát a lead generálás.

Keresse szakértőinket, akik segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában!

Lead generálás

Profil követés

Miért a linkedin?

A Linkedint sokan üzleti facebooknak is nevezik. Nem állnak messze az igazságtól, de míg a facebookon főként a magánügyeinket éljük, úgy a Linkedinen kizárólag üzleti céllal regisztrálnak a felhasználók.
Jelenleg ELENGEDHETETLEN egy fejlődni akaró B2B vállalkozásnak megjelenni a Linkedinen.

Marketing stratégia szerves része

Lead generálás

Pr

Ügyfélkör építés

Célcsoport térkép

Szakmai hitelesség

Profil építés

A partnerek és leendő partnerek mit találnak, ha önökre keresnek?
A kapcsolatépítés elengedhetetlen része az önről kialakuló első benyomás és szakmai kép. Jelenleg ennek egyik meghatározó helyszíne a Linkedin.
Cégünk B2B ügyfélszerzésre szakosodott, így pontosan tudjuk mitől függ a megfelelő marketing és PR kommunikáció sikeres. Bízza ránk Linkedin profiljának megfelelő felépítését grafikai és szövegezési szempontból is.

Professzionális bemutatkozó

Jól megírt és tördelt bemutatkozói az érdeklődők és pályázati lehetőségek számára, hogy megértsék az Önök tevékenységét és ajánlatkérését kezdeményezők. Javítja a Linkedin profilok pozícióját, ha megfelelően van megírva és formázva.

Vállalatra szabott borítókép

A megfelelően szerkesztett borítókép vissza adja a vállalata színeit, stílusait, értékajánlatát, UPS-t. Ez 200 % -al növelheti a konverziókat a profil megtekintése után..

Brandbe illő főcím

A név alatt megjelenő írást olvassa el először a profilnézők 99%-a. Így elengedhetetlen, hogy az első pontban feltüntet pontokhoz ez passzoljon. Ez jellemzően 300%-al növeli az eredményes kapcsolatépítést.

Késségek beállítása

Ez is javítja az önről alkotott kezdetekben kialakult képet.

Folyamatosa aktivitás

Megfelelő szakmai ismertséget hoz és megbízhatóságot sugároz. Javítja az új kapcsolatok megítélését.

 

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül?

– Szükséges a kampányokhoz egy Sales navigator előfizetés a Linkedin profilon belül. Ez havidíj, és a Linkedinnek kell fizetnie.

– Egyéb szoftveres támogatásra is szükségünk van, ami körülbelül 30 – 50.000 Ft körül van havonta.

– Ezen felül a mi szakértőink díja merül fel, ami 100.000 Ft – 500.000 Ft-ig terjedhet. Ez függ attól, hogy hány profilt kell kezelni, illetve, hogy mennyi energiába kerül beállítani a profilnak az optimalizálását. Keressen minket telefonon és szakértőink nagyon pontos ajánlatot készítenek egy meeting után, ahol felmérjük a pontos feladatokat

Nem fog letiltani a Linkedin?

A Linkedin célja, hogy a sales navigator előfizetésüket havi szinten kifizessék a felhasználók. Minden automatizációs megoldáshoz szükséges ez az előfizetés, így amennyiben nem szegjük meg a policy-ban foglalt feltételeket, úgy nem fogunk tiltást sem kapni. Ezért szükséges pontosan megtervezni az önök céljainak legmegfelelőbb folyamatokat. Legtöbb megoldásunk a sales navigátor alap használatán belüli.

Kompatibilis-e a megoldás CRM és egyéb rendszerekkel?

Igen. Abban az esetben, ha népszerűbb megoldást használ, akkor nagyon egyszerű dolgunk van. Könnyedén tudjuk integrálni a megoldást több mint 1000 alkalmazáshoz. Amennyiben egyedi fejlesztésű megoldással dolgoznak, úgy API kulcsra van szükségünk. Egyedi fejlesztés esetén emelkedhet az összeg. Keresse szakértőinket a pontos válaszért!

Hogyan biztosíthatom, hogy a direkt üzenetek ne tűnjenek robotikusnak?

Megoldásunkban több, mint 15 dinamikus változót tudunk használni az üzenetek során, mint pl. „keresztnév”, „vezetéknév”, „vállalat, „beosztás”, „helyszín”, „kapcsolatok száma” stb… A folyamat összeállítása tapasztalatot és kreativitást igényel, így egyeztessen szakértőinkkel, akik segítenek ezek meghatározásában!

Lehet arra figyelni, hogy ne küldjünk duplikálva üzeneteket?

Igen, a megoldásaink tökéletesen szűrni tudják a kizáró tényezőket a folyamatban.

5-en vagyunk a csapatban, hozzá tudom adni őket a feldolgozáshoz?

Természetesen igen. Tudunk biztosítani az önök rendszerén kívül is egy felületet, ahol láthatóak a leadek és így a sales csapat úgy tudja őket feldolgozni, hogy a lead generálásra és kapcsolatépítésre kijelölt profilhoz közben nem férnek hozzá.

Hogyan lehetek viszonteladója a Training Hungary-nek?

Írjon nekünk egy viszonteladói igény kérést e-mailben a sales@traininghungary.com-os e-mail címre és kiértékelés után felvesszük önnel a kapcsolatot!

Egyéb kérdésem van!

Keressen minket a lenti form-on vagy írjon nekünk a sales@traininghungary.com-os e-mail címre és szakértőink 1 munkanapon belül válaszolnak minden felmerült kérdésre!

Lead generálás rövid áttekitése

Első lépésben meghatározzuk a pontos célközönségét a Linkedin szűrések alapján.

Segítünk a népszerűsíteni kívánt Linkedin profilt megfelelő szintre hozni, hogy hatékonyan fogadják majd el a leendő ügyfelek a jelöléseket és nyitottak legyenek a kapcsolatfelvételre.

Ezután összeállítjuk az önök iparágának megfelelő célokat, folyamatokat és meghatározzuk a bejövő leadek útvonalát, a feldolgozás részleteit.

Létrehozzuk az automatizációkat és leteszteljük őket.

Elindítjuk a kampányt.

Kapcsolatfelvétel