Átalakulni látszik az irodai élet

márc 12, 2022


Mint minden más cég, mi is tapasztaljuk a járvány és a technológiai adottságok által okozott változásokat.  

Lassan már több, mint két éve kell együtt élnünk a COVID járvánnyal. Szerencsére egyre inkább visszakerülünk a régi kerékvágásba. Azonban még mindig jelen van a home-office, online-meetingek, telefonos beszélgetések és online képzések…  

Ezek az újonnan kialakult megoldások ránk is nagy hatással vannak és próbáljuk őket a legjobban kezelni!  Az új technológiai eszközöknek köszönhetően egyre kényelmesebb és effektívebb megoldások születnek. Talán nem csak mi, hanem más is úgy érzi, hogy ezeket a világjárvány még jobban elősegítette. Átalakulnak a munkahelyi tevékenységek, folyamatok.  

Most megmutatjuk, ránk hogyan hatnak ezek a változások! Hogyan zajlik nálunk az élet! 

Szerencsére a technikai adottságok miatt lehetséges, mind az operátorok, sales-esek és a vezetők számára is, hogy otthonról dolgozzanak. Sokszor hasznosabbnak látszik otthonról dolgozni, elzárva a külvilágtól, a zajoktól. Nincs, ami elvonná a figyelmed ezért jobban tudsz fókuszálni az adott feladataidra. A home-office munkavégzést, főleg azok az operátoraink élvezik, akik még a munka mellett tanulmányaikat is végzik. Így segítünk a számukra értékes időt megspórolni a fölösleges ingázással, rohanással.

Azt is észrevettük, hogy a home-office munkavégzés lehetőségét egyre több új álláskereső tekinti előnynek. A hozzánk jelentkező kollégák közül majdnem mindenki megkérdezik, hogy van-e erre lehetőség. A mai világban sokkal szívesebben töltenek be egy pozíciót a munkakeresők, ha van opció az otthoni munkavégzésre.

Másrészt törekszünk rá, hogy minél többször az irodából végezzük a feladatokat, mert így sokkal könnyebb kezelni a felmerülő problémákat. A csapatszellemet és az irodai hangulatot még nem is említettem! 

Szeretné Ön is megtapasztalni egy online térben is hatékonyan működő call center munkáját?

Látogasson el a weboldalunkra!

Telemarketing szoltáltatás az online térben? 

Szinte már minden online meetingen keresztül zajlik. Az első kapcsolatfelvételtől, a kampányinduláson keresztül a kampányok zárásáig. Még a képzéseink többsége is áthelyeződött az online térbe, nagyobb igény van az online előadásokra, mint a személyesekre.  

Teams, Google meets, Zoom és még sorolhatnám…

Ugyan olyan jól meg lehet tartani egy előadást vagy egy megbeszélést online, mint személyesen!

Mi a szolgáltatásunkban előminősített ügyfeleket és tárgyalási időpontokat biztosítunk megbízóink számára. Ebből adódóan a legtöbb partnerünk már a meeting elején kiemeli, hogy onilne tárgyalási időpontokat szeretne, ami több szempontból is praktikusabb. Sokszor azért preferálják jobban az online megbeszéléseket, (főleg ha országos listával állunk szemben) mert lokáció szempontjából több területre is fókuszálhatunk. Illetve kevesebb időt vesz el, mint egy személyes találkozó, így a sietős új ügyféljelöltek is rábólintanak egy 30 perces online meetingre. A májusi hónapban pont erre indítunk képzést! Nézd meg weboldalunkon hogyan tudsz is kiváló érdeklődőket és online tárgyalási időpontokat szerezni! 

Általában kétféle időpont egyeztetést javaslunk, az egyik a személyes, a másik pedig az online időpont. Az elmúlt évben a következőképpen alakultak az időpont egyeztetések:

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK, HOGY SZERINTÜNK MIK AZ ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK:

pozitív hatásai az online meetingeknek:  

  • Időhatékony 
  • Mindenki részt tud venni 
  • Költséghatékony 
  • Több meetinget tudsz tartani egy nap

    negatív hatásai az online meetingeknek:  

    • Internetkapcsolat gyenge 
    • Felület terheltsége 
    • Más szoftvert használnak
    • Informálisabb

    pozitív hatásai a home-officenak:  

    • Ingázás elkerülése 
    • Időhatékony
    • Te osztod be az idődet 
    • Nincs külső zaj

        negatív hatásai home-officenak: 

        • Több zavaró tényező? 
        • Ha elakadsz, nem tudsz egyből segítséget kérni 
        • Elkényelmesedsz  
        • Internet kapcsolat?

        Próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a negatívumok elhalványuljanak a pozitívumok mellett. Sőt, az utóbbi időben azt érzékeltük, hogy nagyobb előnyhöz jutunk. Operátoraink számára is előny, hogy a felkeresendő ügyfelek is az online meetingeket preferálják, mivel tapasztalatok azt mutatják, hogy szívesebben belemennek egy 30 perces online meetingbe, mint 30 perces személyes találkozóba. Nem is említve, hogy a piaciot nézve a járvány beindította a call centeresek munkáját. Sokkal többen hagyatkoztak az ügyfélszolgálatosokra, több direkt kampányt indítottak a vállalatok.

        Szerző:

        Gál Anna

        Kapcsolódó cikkek: 

        B2B vállalati ügyfélszerzés

        B2B vállalati ügyfélszerzés

        Cégünk közel 10 éve foglalkozik vállalati ügyfélszerzéssel és még mindig találkozunk olyan érdeklődővel, aki pontosan nem is tudja mit jelent ez a kifejezés. Mit csinál egy vállalat, aki ügyfeleket szerez más vállalatoknak?

        Hogyan lettem jobb előadó az elmúlt hónapban?

        Hogyan lettem jobb előadó az elmúlt hónapban?

        Az elmúlt 2 hónapban, annyi új dologban próbáltam ki magam, mint eddig soha, ilyen rövid idő alatt. Otthonról kell az összes munkapozíciónkat megoldani, ügyfelek keresnek meg új igényekkel. Elkezdtük online térbe áthelyezni az előadásainkat. Ilyenkor derül ki, hogy előadóként ténylegesen mennyire vagy jó.

        Miért nehéz jó szakembernek maradni?

        Miért nehéz jó szakembernek maradni?

        Olyan könnyű csak rászólni a gyerekekre magyarázat nélkül. Hétvégén kisfiaimmal (3 és 4 évesek) sétáltunk a mellettünk lévő kiserdőben, bogarakat nézni. Most ez az aktuális mánia, meg a fára mászás. Lerövidítve az utat két ház között átvágtunk egy poros, füves területen. Mi sem kellett több, a nagyobb már el is kezdte rugdosni a port, a kicsi meg rákontrázott. Én kimerülten, át sem gondolva, rájuk förmedtem „hagyjátok abba”. Majd jött a válasz „de apa, én szeretném” …

        0 hozzászólás

        Egy hozzászólás elküldése